Vackert äppelblom
Varje blomma är unik 🌼 Precis som med oss människor blir det tråkigt med likformighet. Varje människa är lika viktig, varje människa är unik. Idag den 21 mars är det dags att rocka sockorna! Initiativet har blivit ett sätt att stå upp för alla med Downs syndrom och hylla våra olikheter. 💛 

Det är dagens text i  min Instagram och FB uppdatering. Men där hade jag även bevis på att jag idag har #rockasockor


Många gör träd- och buskbeskärning så här års. Passa då på att ta in några kvistar! Kvistarna vaknar till liv efter några dagar i rumsvärmen och börjar visa lite grönt och vissa kan till och med snart stå i blom ... så som mina kvistar från ett äppelträd. 

Kom bara ihåg att de vedartade kvistarna behöver varmt vatten för att kunna suga upp det. Ju mer vedartade de är ... desto varmare vatten behövs det.


Nu är det bara att hoppas att dom inte är helt utblommade till påsk. 


 Det är bara lite på en vecka kvar till påsk och åtminstone min hjärna har börjat fundera på vad vi ska äta och dricka. Här hittar du tips på sött, och salt och olika dukningar ... sådant som jag längs med åren här på bloggen taggat med ordet  PÅSKHa en riktigt skön onsdagskväll så ses vi snart igen. 


KRAM 
Inga kommentarer:

Min frukost

God morgon! Söndag ... och som ni vet är det en av mina favoritdagar. Idag blev det kanske inte den mest hälsosamma frukosten ... me...