Sallad och näthat
Här rullar vardagen på. Vår vardag är som en påse Gott & Blandat. En salig blandning av hushållsarbete, läxor, politik, fritidsintressen och jobb.

Har alla ätit ett varmt mål mat under dagen är det ibland skönt att till middagen enbart satsa på en matig sallad och gott bröd. Precis vad vi gjorde idag. 


Och att det serverades bubbel en tisdag fanns det en god anledning till.


BROILERSALLAD

1 grillad broiler
1 påse gröna frysta ärter
1 ½ påse makaroner

Krämen:
1 gräddfil
1 dl majonäs
1 msk paprikapulver
1 tsk curry
salt


Blanda först ihop till själva krämen i en stor skål. Tillsätt sedan de tinade ärterna och den grillade broiler (som du delat i små bitar). Och till sist de kalla kokta makaronerna.


Orsaken till bubbel var att jag var i behov av "lite" kärlek. Har åter igen en gång blivit antastad av näthat. Denna gång var det mitt Instagram konto som fick några mindre trevliga kommentarer.

Bloggen kommentarsfält har jag redan många år haft inställt så att jag måste godkänna alla era kommentarer. Idag fick jag göra inställningar i mitt Instagram ... inställningar som göra att jag inte tillåter kommentarer av personer som inte följer mej.  Frågan är om det är män som hatar kvinnor eller kvinnor som hatar andra kvinnor. Vad det än är så är det inte acceptabelt. Om man inte tycker om mina blogginlägg eller mina bilder på Instagram så behöver man ju inte kolla. 

Alla gillar inte mitt liv och hur jag lever .... och man behöver inte göra det heller. 
Huvudsaken är väl att jag själv trivs :) 


Tur så träffa jag en gammal bekant på Ekenäs torg idag ... som person som jag inte har träffat på många många år. Visade sig vara en trogen bloggläsare. Alltid lika uppmuntrande att prata med er läsare. TACK du räddade min dag :) 


MASSA KRAMAR till er alla härliga läsare där ute!Inga kommentarer:

Frukost med Sir Winston Churchill

Söndag den 14 april 2019 är en dag jag inte kommer att glömma. Riksdagsval i Finland och jag var en av siffrorna man röstade på. D...