Sparris ... morgon, middag och kväll




God morgon!
Här äter vi sparris morgon, middag och kväll. Och sparris är ett säkert tecken på att nu är det vår.






Kokt sparris med ett stekt ägg ... en lyxig frukost kan inte bli mycket enklare än så här.






Lilla Vera är inte vän av sparris så frukostbordet bör även innehålla något annat ...






... som våfflor med choklad som serveras med frukt ... denna gång honungsmelon och söta jordgubbar. 





Sparris är en delikatess som är ... som sagt ... lätt att laga. Igår var vi bara två till lunch så det blev en lite lättare lunch som serverades med ett glas bubbel.






HÄR hittar du annat gott vi ätit av just sparris. Denna lunch serverades den härliga gröna saken med kokt ägg och brynt smör. Behöver du recept så hittar du ett liknande HÄR

Skön söndag önskar er alla.

KRAM





Inga kommentarer:

Pool häng och saltvatten

Det blev några sköna soliga dagar på en ö i Egeiska havet ... med andra ord Samos och en ort som heter Pythagóreio. ...