Ett stycke PODD


Jag har varit gäst i en podd :)

Men vad är en podd? En podd, poddsändning eller podcast är ett är ett program som du kan ladda ner och lyssna på när du vill. Man kan också prenumerera på poddsändningar så att de senaste avsnitten automatisk laddas ner för lyssning då det är tillgängliga.

Och det var Hagalandets podd som jag gästa. Avsnittet jag var med i hittar du HÄR och deras alla andra avsnitt hittar du HÄR


Och så några bilder på blommor vi snacka om. 
Här ovan ser du hur en Kanna ser ut. Som sagt kanske inte den vanligast blomman men oj vad jag tycker att den har fina och ståtliga blad. 


Petunia i mina höga videkorgar och i bakgrunden kan man skymta min Mårbacka. Och mera om övervintring kan du läsa om i ett tidigare blogginlägg som du hittar HÄR. Rekommenderar verkligen ... på det sättet får du en superstor och fin pelargon att njuta av.


Och så de blåa krukorna. Så här fina var krukorna ifjol. 


Och så avslutningsvis en bild på den matchande andra blåa krukan med en mycket söt flitig Lisa med dubbla, rosenliknande blommor.

Ha en riktigt fin dag finingar så ses vi snart igen!Inga kommentarer:

Morsdag nr 22

Han jag bor med ❤️ konstatera på morgonen att detta är min tjugoandra morsdag jag firar. Känns kanske inte som riktig så många ... m...