Dagdrömmar och husdrömmar
Ibland stannar man upp … funderar på framtiden och har framtidsplaner. Huset vi bor i byggde vi för c 20 år sedan och för 10 år sedan när lilla sessan Vera skulle komma till världen blev det en tillbyggnad. Platsen vi bor på älskar jag men huset … som sakta men säkert kommer att vara för stort för oss … skulle jag kunna byta ut. Några allvarliga planer för framtiden har vi inte men ibland blir det av att ha lite dagdrömmar och husdrömmar.


Ett litet hus för bara han och jag, ett hus dit barnen när dom är stora kan landa för helgen och sommaren med deras eventuella familjer eller ett ”sommarhus”?


En sak som är säkert är att … skulle vi bygga ett hus nu bör huset ha en planlösning så att både kök och vardagsrum är liksom ihop. Jag skulle gilla en mera öppen planlösning. Och så skulle jag även gilla att vårt sovrum hade en walk in closet och ett eget badrum. Ett liv utan bastu skulle jag själv bra klara av men det tror jag inte är ett alternativ för han som jag bor med :)

Kollat lite runt på Eksjöhus  och där hitta jag många hus som jag bra kunde tänka mej.
En massa fina stora villor och skulle absolut kunna falla pladask för  Björkenäs


Men tiden för en stor villa är på slutrakan så ett hus med en mindre boyta borde det vara. 

Och så min favorit som jag bra kunde tänka mej. Gillar verkligen planlösningen i detta stilrena hus med tydliga linjer.

Nu ska jag fortsätta och dagdrömma .. men vet ju aldrig om drömmen blir sann ....Inga kommentarer:

Min frukost

God morgon! Söndag ... och som ni vet är det en av mina favoritdagar. Idag blev det kanske inte den mest hälsosamma frukosten ... me...