Fyndat
Värsta turveckan  jag har  på alla sätt :)  Har bland annat gjort helt sjukt bra fynd. 


Som denna skål. Fynda 6 stycken sådana på Lions loppis i Tenala idag och fick betala hela 2 euro för alla tillsammans. Har från tidigare 6 st likadana men i en annan färg. 


Efter en snabb diskning togs dom genast i bruk för dagens dessert. Färska jordgubbar, mascarpone, lime och digestivekex varvat i en enkel, snabblagad och god dessert.


Blanda mascarponeost med vispade grädden. Riv ner skale från en lime och tillsätt frön från en vaniljstång. Rensa och skär jordgubbarna i lagom stora bitar. Pressa över lime och sockra efter eget tycke. Krossa kexen och lägg i botten av skålarna. Fyll sedan med jordgubbar, därefter med mascarponekräm och avsluta med en jordgubbe på toppen.


Dagens andra fynd var ett glaslock till ett tårtfat.  Hur läckert är inte detta. Och för glaslocket fick jag betala hela 1 €. 

Ett annat fynd som jag hitta denna vecka  ...

... är denna blomvas från Jysk. Och 3,49 är det "dyra" priset jag betala.


En enkel vas med ett mönstrat mässingslock som gör att blommorna står vackert och exponeras på bästa sätt. Helt perfekt för en knippe dikesblomster som jag plockat under en hundpromenad.


Skön lördag till er alla! Här blir det lördag med blommor, ost och bubbel. 
Och självklart med fotboll i rutan.

Inga kommentarer:

Min frukost

God morgon! Söndag ... och som ni vet är det en av mina favoritdagar. Idag blev det kanske inte den mest hälsosamma frukosten ... me...