Morsdag nr 22
Han jag bor med ❤️ konstatera på morgonen att detta är min tjugoandra morsdag jag firar.
Känns kanske inte som riktig så många ... men siffror ljuger sällan ... som jag själv brukar säga.


En morsdagsfrukost med bubbel och paket. Jag älskar paket ... och bubbel!


Måste erkänna att jag nog var med med en hand i köket när frukosten fixades. Ville testa en sak och då var denna dag helt ypperlig för test. Det blev ägg i ugnen i portionsskålar. ÄGG I UGNEN

2 ägg, lite salt, lite peppar och 1 msk riven mozzarella. Häll blandningen i portionsskålar som du smort in med smör. Grädda i 220 grader i c 15 minuter. Vi halva tiden så kan du lite röra om äggblandningen med en gaffel. 


Här satt vi sen och förbättrade världen en god stund. Pratade om allt möjligt men mycket praktiskt också inför kommande vecka ... för imorgon ska jag dra iväg på den årliga jobbresan ut i Europa.

En liten mix med business and pleasure.


Efter frukost blev det utfärd till Hagalandet och sedan hem och fixa mat innan vi åkte till min mamma på kaffe och tårta. Mera om Hagalandet en annan gång. 

Nu tänkte jag ännu tipsa er alla om grönkål! En ny favorit. Lätt att byta ut mot vanliga salladsblad. Grönkål är inte bara hälsosamt utan också en riktig läckerhet.


Dagens sallad bestod av grönkål, tunna apelsinskivor, fetaost, rödlök, lite olika från och så cashewnötter. Ringla över lite olivolja och så avsluta med flingsalt. 


Nu ska jag packa klart och småningom hoppa i säng för jag har på riktigt en helt sjukt tidig väckning imorgon.

Önskar alla en fin fin morsdag!

Och vill du följa med ut i Europa ;) ... följ mitt instagram konto som du hittar HÄR


KRAM Inga kommentarer:

Familjelyckan återställd

Idag har jag tillbringat nästan en hel arbetsdag i köket. Tar igen det jag missat flera veckor. Jag har fryst in chilin jag ...