Ett vinnande koncept

Det som behövs för detta är duktiga arrangörer ... så jag måste börja med ett STORT TACK till Tina och Hanna  (och deras respektive) som i år igen fixat till så 84 st glada cyklister även får mat och dryck under sin färd.I år skulle vi servera förrätt åt fyra gäster. Valet blev enkelt .. våra gäster skulle bli bjudna på en snackis :) ... nämligen Aléns räktårtaFör att få rätten lite mera festlig så serverades tårtbiten med sikrom och på tallriken fanns dekoration gjord på dillolja. 


Många glas till en rätt ... men så blir det då det serveras vin, öl. vatten och snaps.
Och självklart inledde vi bjudningen med ett glas bubbel. 


Lördagens wild card på bordet var vinet. Det händer nämligen inte ofta att jag serverar ett vin som jag själv inte först testat till maträtten jag planerat. Men ibland händer det. Och så här någon dag efter festen kan jag konstatera att åtminstone jag gillade vinet ... med tanke på mängden jag drack. Visade sig nämligen att mitt häftiga temperament ... som jag så väl försöker dölja ... kom fram mot slutet av festligheterna. Som en vän till mig sa ... Bella med italienskt blod visade sig. Men mera om det en annan gång.


Och som jag skrev på Instagram ... "Tänk att så många härliga och bra typer kan bo i samma stad och inom en radie på fem kilometer." 

Nu kör vi ny vecka .... nya möten, jubilarer som ska firas och fester som ska planeras. Och så har vi den tre dagar långa höstmarknaden i staden som också ska besökas. 


Ha nu en skön vecka så ses vi snart igen. 


KRAM Inga kommentarer:

Bästa dagen ever

Vår lilla minsting fyllde 12 år och för att citera henne själv var det absolut den "bästa dagen ever"! Tror bes...