Fredag och jätteräkor
Bara jag som undrar vart tiden tar vägen? Nu är det inte mera bara måndag fredag i mitt liv ... utan helt på riktigt känns det som om jag tappat några veckor i mitt liv.  Kan hända att det är det intensiva politiska livet som jag nu lever är som är orsaken. Budgeten ska ros i hamn med äran i behåll och samtidigt så uppdateras stadens föreningsstadgar. Intressant jo .. men säkert för många av er läsare så är detta bla bla bla bla ...  :) Helt okej ...  jag förstår väl att allas hjärta inte klappar lika hårt för politik. Och förutom politiken så är det en hel del förändringar på jobbet. 

Allt detta har åter gjort att jag inte haft tid för bloggen och er läsare. Vill igen bara påminna er om min Instagram ... där uppdaterar jag flitigt vad som händer i min vardag. Börja gärna följa, gilla och kommentera. Idag en efterlängtad fredag. En del av familjerådet ... den delen som är samla här hemma ...  hade önskningar om fredagsmaten. En önska räkor och en annan pasta ... så önskningarna slogs ihop och fredagsmysmaten var färdigt planerad. 


Lite koll på www och jag landade på Jamie Olivers spagetti med räkor och rucola
Finns inte mycket tid i mitt liv nuförtiden för att testa mig fram till egna framtagna recept ... så jag fortsätter att njuta av andras och passar på att tipsa er om godsaker jag hittat. Hoppas ok. 


Fredagens flaska är vitt och från Argentina ... Doña Paula Estate Sauvignon Blanc. Riktigt ett gott val till denna maträtt. Finns inte många sådan på Alko kan jag berätta. Alltså vita viner från Argentina.  I Alkos sortiment finns det 114 röda, 3 rosé och 30 vita från Argentina. Och om man sedan jämför med Frankrike  ... då det finns 463 röda, 93 rosé och hela 385 vita. Och självklart var jag tvungen att kolla på mitt favoritland nämligen Italien. Då hittar man 712 röda, 54 rosé och 243 vita. Intressant ... tycker jag som både är alko-nörd och siffer-nörd. 

Nu slut med siffror för denna kväll. Skön helg till era alla.

KRAM Inga kommentarer:

Söndagssoppa

Söndag blev soppa dag. Härligt med en varm soppa efter att man varit ute och krattat de sista löven från gården. Fördelen med soppan ä...